Meniu
Cosul tau

Livrare

Urmarirea comenzii :

Dupa ce comanda a fost plasata , statusul acesteia poate fi urmarit din contul dumneavoastra de client, in sectiunea “Istoric comenzi”.

Modificarea sau anularea comenzii :

Posibilitatea anularii unei comenzi/livrari este disponibila in contul dumneavoastra de client, la sectiunea “Istoric comenzi”.

In cazul in care procedura de anulare nu mai este posibila in cont, daca doriti scoaterea unui produs din comanda , schimbarea unui produs cu altul sau doriti anularea intregii comenzi , trebuie sa sunati in cel mai scurt timp la numarul 0745984042. Colegii nostri vor face tot posibilul sa modifice sau sa anuleze comanda dumneavoastra.

Modalitati de livrare:

-Livrare prin curier rapid

Produsele comercializate de noi vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Va vom asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea documentelor insotitoare. In cazul in care produsul comandat nu este disponibil, veti fi informat despre aceasta situatie.

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei. Costul unei livrari este de 14.99 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor. Afla mai multe