Sărbătorile de Paște bat la ușă, așadar e timpul să iei măsuri! Dacă nu te-ai pregătit încă, mai ai câteva zile să faci o comandă pentru Paștele catolic, și o săptămână și un pic pentru cel ortodox. Dacă faci parte dintr-o familie diversă și le vei sărbători pe amândouă, multă baftă și inspirație în a găsi de două ori cadourile ideale. Pentru început te ajutăm noi cu sugestii pentru cele mai importante doamne din viața ta, care cu siguranță vor fi mai mult decât încântate să primească bijuterii de argint, frumos împachetate, atent alese, dar mai ales, dăruite cu drag!


Pe cine am luat la calcul? Simplu: prietena, soția - deoarece se pretează cadouri destul de diferite în aceste cazuri și vom presupune că soția a mai primit cadouri de acest gen de-a lungul anilor, sora, mama, bunica, dar și fiica ta, pentru că și fetițele merită să se bucure de mici de accesorii lucrate cu gust.


Ce cumperi pentru iubita ta? Pornind de la premiza că nu e o relație foarte veche, te sfătuim să eviți inelele și alte simboluri ale eternității, de genul semnului infinit. Alege un cadou frumos dar neutru, care să nu transmită neapărat alt mesaj în afară de apreciere și bucurie.

Sugestia echipei RSG Silver? O pereche de cercei tip earcuff. Sunt deosebiți, sunt în vogă și sunt mai mult decât clasicii cercei cu o piatră simplă. Iar ea va fi încântată de faptul că ai fost atent și ai ales un cadou ieșit din tipar. Îi comanzi de aici, costă doar 80 de lei și ți se vor livra în maxim 48 de ore gata împachetați pentru a fi dăruiți. Sună bine, nu-i așa?Ce alegi pentru soția ta? Probabil de-a lungul relației ați trecut prin zeci de zile de sărbătoare împreună: aniversări, Crăciunuri, zile de Paște, zile ale îndrăgostiților și Dragobete, 1 și 8 martie și așa mai departe. Deci, i-ai făcut o multitudine de cadouri. Ce se așteaptă de la tine? Să fii original. Așa că e ideal să îi pregătești în cadou fie ceva nou, fie un nou simbol al relației voastre, un inel cu piatră tip logodnă sau bijuterii cu semnul infinit. Orice se pretează în cazul vostru, acolo unde vorbim de o relație de durată, cu o istorie frumos construită de-a lungul anilor.

Sugestia noastră? Un inel reglabil cu semnul infinit, dar și o brățară elegantă tip Pandora pentru care poți alege un charm cu un simbol aparte. Comandă inelul de aici cu doar 30 de lei și profită de reducerea la brățara tip Pandora, pe care o poți achiziționa acum cu o reducere de 20%, de la 250 de lei, la 200 de lei. Iar de aici poți alege accesoriul preferat pentru brățară, la prețuri între 20 și 40 de lei. Alege, comandă, așteaptă curierul și dăruiește cu drag bijuterii alese din suflet.

Ce îi dăruiești surorii tale? Vorbim de una din cele mai lungi relații din viața ta, așadar alege un cadou frumos și atent lucratț, un set de bijuterii realizat cu artă și priceperii de specialiștii noștri, care să aducă un zâmbet pe chipul surorii tale atunci când vede cadoul.

Ce îți sugerăm? Să alegi o pereche de cercei cu cristale Swarovski negre. Au o tăietură stilată și i se vor potrivi minunat fie la o ținută office, fie la una elegantă. Poate îi va purta chiar imediat ce i-a primit! Îi găsești aici și costă 100 de lei, un preț mic pentru o bucurie imensă.


Ce primește mama ta de Paști? Bună întrebare. Mama e doar una și merită ceva deosebit, cu siguranță. Un cadou care să spună mulțumesc pentru toți anii în care ți-a dăruit dragoste și să arate aprecierea pentru tot ceea ce a făcut pentru tine.

La ce ne-am gândit? La accesorii cu pomul vieții. Copacul vieții simbolizează armonia dintre creație și creator și pacea dintre cer și pământ. Cu rădăcinile bine înfipte în pământ și crengile ridicate spre cer, acesta reprezintă echilibrul pe care îl aduce cu sine. Alege, așadar, un set frumos compus din cercei și pandantiv tip bănuț cu acest simbol. Costă doar 90 de lei și arată superb. Poți comanda setul pe această pagină.Nu uita de bunica! Care, mai mult ca sigur, îți va spune să ”nu te cheltui” dacă îndrăznești să o întrebi ce ar bucura-o. Lasă întrebările și uită de bijuterii prea sofisticate. Alege ceva simplu ce poate purta și la vârsta sa înaintată cu mândrie.

Probabil te întrebi la ce ne gândim. Bineînțeles, la o broșă. Un iepuraș cu marcasite reprezintă o alegere excelentă cu ocazia Paștelui și va arăta foarte bine pe una din bluzele elegante ale bunicii sau pe un palton frumos de lână pe care cu siguranță îl poartă de câte ori găsește ocazia. În plus, fără să știe, îi vei face hatârul de a nu cheltui prea mult. Broșa, pe care o găsești aici, costă doar 40 de lei.


Ultima, dar cu siguranță nu cea din urmă, e fiica ta. Gustul pentru frumos se educă din fragedă pruncie, deci alege fără teamă o bijuterie. Fie una copilărească, fie ceva mai clasic dacă se pretează vârstei.

Ce are echipa RSG Silver pe listă în acest caz? O pereche de cerceluși în formă de fetiță, placați cu aur pentru a-i proteja pielea delicată, perfecți pentru a-i scoate în evidență trăsăturile inocente, sau o pereche clasică de cercei rotunzi, cu tortiță, cu zirconii. Cerceii din urmă sunt perfecți pentru o domnișoară care dorește să îi poarte pe termen lung.

Poți comanda cei pentru copii de aici cu doar 70 de lei, și cei cu pietre semi-prețioase de pe această pagină, cu 60 de lei. Indiferent de alegere, cerceii vor veni în cutii de cadouri, cu certificate de garanție atașate.


Îți plac ideile noastre? Sperăm că ți-am făcut goana după cadouri mai ușoară cu ocazia acestor sărbători de primăvară, pe care ți le dorim pline de pace, lumină și înțelegere.

Te mai așteptăm cu drag și altă dată cu sfaturi și idei de cadouri pe www.rsgsilver.ro.