Carrie Bradshaw, personajul principal din Sex and the City, a făcut faimoasă zicala I like my money right where I can see it… hanging in my closet, a cărei traducere aproximativă ar fi: Îmi place să-mi văd banii… pe umerașe, în dulap. Trebuie să recunoaștem că suntem parțial de acord cu afirmația. Banii nu se mai țin de multă vreme la saltea, însă nici dulapul de haine nu ni se pare o alegere fericită sau inspirată. Cutia de bijuterii însă are o altă valoare…


Iar dacă pietrele prețioase și aurul sunt deocamdată mai greu accesibile financiar, argintul, în special argintul 925, cunoscut și ca sterling silver, este ușor de procurat, păstrat, întreținut, și cu siguranță și ușor de valorificat atunci când investiția se face în piese clasice, deosebite.


Iar dacă încă nu te-am convins, iată câteva motive bune pentru a cumpăra argint.


  1. Obiectele deosebite din argint, lucrate artistic, cu migală, au prețuri accesibile. Un exemplu în acest sens este brățara cu marcasite RSG Silver, o bijuterie extraordinară, care va uimi prin eleganță și azi și peste 30 de ani de acum încolo. Costă doar 400 de lei, iar la livrare este însoțită de un certificat de garanție.


2. Bijuteriile fără vârstă pot fi lăsate moștenire. E destul de complicat să îți convingi viitorii nepoți că piercing-ul din buric în formă de fluture ar trebui să fie cool, însă s-ar putea să faci impresie cu o pereche de cercei cu perlă și marcasite. Arată extraordinar acum, și la fel cum micuța rochie neagră e clasică și s-a purtat și acum 20 de ani și se va purta și peste 20 de ani, la fel se va întâmpla și cu genul acesta de cercei realizați din argint. Îi poți comanda online rapid și sigur de aici la prețul de 100 de lei.


3. Argintul se întreține ușor. Trebuie ținut departe de orice fel de umezeală, dar chiar și în asemenea condiții poate oxida din cauza contactului cu uleiurile care se află în mod natural pe pielea noastră. Nu trebuie să te panichezi, valoarea argintului 925 și a obiectelor realizate din acesta nu se pierde. Din fericire există soluții pentru a-l curăța care se găsesc destul de ușor în comerț și care îi redau strălucirea și frumusețea.


4. Surprinzător (sau nu), argintul nu se află întotdeauna în cutia de bijuterii. S-ar putea să fii nevoită totuși să îl ții în dulap. În cel de tacâmuri. Pentru că acum poți cumpăra și în România tacâmuri de argint. Ceea ce era cândva un vis din filmele americane, departe de realitatea noastră, se găsește acum la RSG Silver. Și nu doar atât, dar reprezintă un cadou minunat de nuntă, reprezentând trăinicia și rezistența în timp. Poți comanda setul de trei tacâmuri - lingură, furculiță și cuțit aici. Livrăm ca de obicei, în maxim 48 de ore, alături de certificat de garanție.

Idee de argintărie începe să capete și alt sens, nu-i așa?


5. Valoarea argintului a crescut surprinzător în ultimele decenii. Probabil e greu să deții asemenea informații dacă nu te-au interesat niciodată, însă valoarea argintului, comparativ cu cea a aurului a crescut enorm în perioada 2008 - 2011. Creșterea valorii argintului a fost de 4.48 de ori, pe când cea a aurului de doar 1.66 ori, tocmai din cauza prețului său mai crescut și dificultății de a fi vândut rapid atunci când situația o cere.


Așadar, sună tentant să cumperi argint, nu-i așa? Și cu o sursă 100% de încredere precum RSG Silver te poți baza că ai acces la cele mai bune produse, dar și la informații clare și corecte, așadar nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări.